Referentie Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking

04-07-2024

OOM stimuleert scholing en ontwikkeling in de metaalbewerking.
Mensen maken de metaal; OOM is hét instrument van de sector om instroom, doorstroom, behoud en ontwikkeling van vakmensen duurzaam te bevorderen. We stimuleren werkgevers om te investeren in een leercultuur en daarmee hun bedrijf toekomstbestendig en aantrekkelijk te houden. We inspireren werknemers en dagen ze uit hun scholingskansen zélf te pakken.

Bij de uitvoering van ons werk produceren wij veel teksten zoals product- en procesbeschrijvingen, adviesrapporten, verslagen, beleidsrapportages en publicaties. Door opeenvolgende digitale ontwikkelingen in de organisatie is een toenemende versnippering ontstaan in de opslag van documenten. Dit had een negatief effect op de vindbaarheid van informatie waardoor tijdverlies ontstond en soms zelfs dubbel werk werd verricht.

Met een doortastende en professionele werkwijze hebben de adviseurs van DOCFactory, samen met de interne stakeholders, de tekortkomingen en kwetsbaarheden van het systeem van documentenopslag in kaart gebracht. Door een helder, soms confronterend, maar professioneel advies passend bij de aard en omvang van onze organisatie, zijn wij in staat om vindbaarheid, gebruik en versiebeheer van onze documenten te optimaliseren.

Wij voelden ons door DOCFactory begrepen en geholpen. De samenwerking is naar volle tevredenheid verlopen.

U treft de referentie van de Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking aan onder de tab Referenties.

U kunt ook hier klikken.