Vacature Informatiespecialist Documentaire Informatievoorziening

Vind jij het leuk om te werken met (digitale en analoge) informatie? Hou je van afwisseling en spreekt projectmatig werken je aan? Dan ben je bij DOCFactory op je plaats. Wij houden ons bezig met informatie- en archiefmanagement door heel Nederland.

Wie zoeken wij:

DOCFactory zoekt enthousiaste ontdekkers van het vakgebied en ervaren (senior) informatiespecialisten (DIV) voor projecten bij onze opdrachtgevers in regio West-, Zuid- of Noord-Nederland.

Waarvoor zoeken wij:

Projecten die je zelfstandig en in teamverband uitvoert op het gebied van:

  • Het ordenen, selecteren en/of het bewerken van informatiebestanden (al dan niet in het kader van overbrenging naar archiefdiensten);
  • Het geven van invulling aan procedures, wetten en regelgeving op het terrein van informatiebeheer en duurzame toegankelijkheid van informatie.

Wat vragen wij:

  • Een dienstverlenende en flexibele instelling, analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Een afgeronde HBO/WO studie in een richting zoals geschiedenis, bestuurlijke informatiekunde, culturele informatiewetenschappen, taalwetenschap, bestuurskunde e.d.;
  • Een opleiding in de richting van informatiemanagement, zoals ‘informatie & media (IDM)’ of archivistiek, is een pré.

Wat bieden wij:

  • Werk bij een dynamisch, persoonlijk en groeiend bedrijf (zie ook “Wij zijn DOCFactory”);
  • Uitdagende en zeer diverse projecten bij de overheid en in het bedrijfsleven (zie ook onze referenties);
  • Mogelijk op korte termijn uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (o.a. door persoonlijk budget voor opleiding/training, coaching, kennisdagen);
  • Een goed salaris, volledige vergoeding van reiskosten en 24 vakantiedagen.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Bianca van de Noort en krijg persoonlijk te horen hoe een werkdag er uit ziet, hoe de werksfeer is en wie je mogelijke nieuwe collega’s zijn. Verder kunnen we je ook al in contact brengen met een willekeurige DOCFactory collega, zodat je over het werken bij DOCFactory informatie uit de eerste hand krijgt!

Direct solliciteren?

Dat kan natuurlijk ook! Mail je sollicitatie onder o.v.v. "Informatiespecialist (DIV)".

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd.

Contact

Telefoon: 070-8200371
Mail: info@docfactory.nl

Nieuws

02.03.2020 Referentie Werkom

DOCFactory heeft in opdracht van Werkom, sinds 1 januari 2018 het participatiebedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend, de archieven van BaanStede (voorganger van Werkom) geordend en bewerkt.

Doel is het te bewaren archief over te dragen aan de openbare archiefbewaarplaats.
Lees meer

10.02.2020 Noord-Hollands Archief ontvangt door DOCFactory bewerkt archief van Bond van Nederlandse Volksuniversiteiten

Het Noord-Hollands Archief ontving onlangs het archief van de Bond van Nederlandse Volksuniversiteiten (BNVU) te Den Haag. Er is archief bewaard vanaf de oprichting in 1918 tot 2014.
Lees meer

31.01.2020 Nieuw e-boek van Eric Ketelaar verschenen

Op 27 januari 2020 is het nieuwe e-boek, "Archiving People. A Social History of Dutch Archives", verschenen.
Lees meer

29.01.2020 Referentie Veiligheidsregio Hollands Midden

In 2019 heeft de Veiligheidsregio Hollands Midden besloten om alle fysieke documenten digitaal op te slaan; het bestuur keurde het hiervoor benodigde Vervangingsbesluit goed.

DOCFactory heeft de oudere, permanent te bewaren, fysieke stukken geselecteerd, geïnventariseerd en geordend voor overbrenging naar Erfgoed Leiden en Omstreken.
Lees meer

14.11.2019 Referentie HTM

In opdracht van HTM heeft DOCFactory het historisch archief materieel verzorgd, geordend en via een inventaris toegankelijk gemaakt. Doel was het historisch archief over te brengen naar het Haags Gemeentearchief.
Lees meer