Vacature Informatiespecialist Documentaire Informatievoorziening

Vind jij het leuk om te werken met (digitale en analoge) informatie? Hou je van afwisseling en spreekt projectmatig werken je aan? Dan ben je bij DOCFactory op je plaats. Wij houden ons bezig met informatie- en archiefmanagement door heel Nederland.

Wie zoeken wij:

DOCFactory zoekt ervaren (senior) informatiespecialisten (DIV), maar ook enthousiaste ontdekkers van het vakgebied voor projecten bij onze opdrachtgevers in regio West-, Zuid- of Noord-Nederland.  

Waarvoor zoeken wij:

Projecten die je zelfstandig en in teamverband uitvoert op het gebied van:

  • Het ordenen, selecteren en/of het bewerken van informatiebestanden (al dan niet in het kader van overbrenging naar archiefdiensten);
  • Het geven van invulling aan procedures, wetten en regelgeving op het terrein van informatiebeheer en duurzame toegankelijkheid van informatie.

Wat vragen wij:

  • Een dienstverlenende en flexibele instelling, analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Een afgeronde HBO/WO studie in een richting zoals geschiedenis, bestuurlijke informatiekunde, culturele informatiewetenschappen, taalwetenschap, bestuurskunde e.d.;
  • Een opleiding in de richting van informatiemanagement, zoals ‘informatie & media (IDM)’ of archivistiek, is een pré.

Wat bieden wij:

  • Werk bij een dynamisch, persoonlijk en groeiend bedrijf (zie ook “Wij zijn DOCFactory”);
  • Uitdagende en zeer diverse projecten bij de overheid en in het bedrijfsleven (zie ook onze referenties);
  • Mogelijk op korte termijn uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (o.a. door persoonlijk budget voor opleiding/training, coaching, kennisdagen);
  • Een goed salaris, volledige vergoeding van reiskosten en 24 vakantiedagen.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Bianca van de Noort en krijg persoonlijk te horen hoe een werkdag er uit ziet, hoe de werksfeer is en wie je mogelijke nieuwe collega’s zijn. Verder kunnen we je ook al in contact brengen met een willekeurige DOCFactory collega, zodat je over het werken bij DOCFactory informatie uit de eerste hand krijgt!

Direct solliciteren?

Dat kan natuurlijk ook! Mail je sollicitatie onder o.v.v. "Informatiespecialist (DIV)".

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd.

Contact

Telefoon: 070-8200371
Mail: info@docfactory.nl

Nieuws

14.10.2019 Referentie audit bij gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft DOCFactory een audit uitgevoerd met als doel het gemeentelijke digitale informatiebeheer te evalueren en, indien nodig, aan te passen. DOCFactory heeft hiervoor gebruik gemaakt van de RODIN-standaard.
Lees meer

02.10.2019 Referentie Stadsarchief Breda

Stadsarchief Breda beschikt over een uitgebreide beeldcollectie en wil deze graag online met het publiek delen. Randvoorwaarde is dat auteursrechten van de getoonde werken goed geregeld zijn.
Lees meer

20.09.2019 Referentie Yakult

Op verzoek van Yakult Europe BV heeft DOCFactory tijdelijk de dagelijkse nieuwsmonitoring, wekelijkse wetenschappelijke nieuwsmonitoring en maandelijkse productmonitoring verzorgd.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

19.07.2019 Impressie DOCFactory zomerbijeenkomst in Louwman Museum

20 juni jl. vond de zomerbijeenkomst van DOCFactory in het Louwman Museum te Den Haag plaats.
Lees meer

26.06.2019 Referentie Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

In opdracht van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSDKRH) heeft DOCFactory met de RODIN-standaard een audit uitgevoerd, waarbij de gehele afdeling Informatiemanagement onder de loep is genomen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer