Su-Fang Yang

Al op jonge leeftijd raakte Su-Fang geïntrigeerd door de bibliotheek. Dit had in die mate een impact op haar, dat zij hierin haar toekomstige loopbaan zag.

In 2006 begon zij met de opleiding Media, Informatie en Communicatie (met afstudeerrichting Informatie en Media) aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende deze studie maakte zij kennis met de verschillende facetten van de informatiewetenschap: de ontsluiting, structurering, technologie en de evaluatie. Daarnaast liep zij stage bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en SBS Productions. Na de bachelor heeft Su-Fang de Master Culturele Informatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

Door de jaren heen heeft Su-Fang zich zelfstandig ontplooid in de rollen van servicemedewerker, intermediair en contentmedewerker. Su-Fang heeft vooral affiniteit met de technische aspecten van de informatiewetenschap en schuwt geen voor haar onbekende systemen. Met een pragmatische instelling en hart voor de zaak “stroopt zij graag haar mouwen op” voor goed informatiebeheer!

https://www.linkedin.com/in/sufangyang/

Nieuws

19.07.2019 Impressie DOCFactory zomerbijeenkomst in Louwman Museum

20 juni jl. vond de zomerbijeenkomst van DOCFactory in het Louwman Museum te Den Haag plaats.
Lees meer

26.06.2019 Referentie Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

In opdracht van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSDKRH) heeft DOCFactory met de RODIN-standaard een audit uitgevoerd, waarbij de gehele afdeling Informatiemanagement onder de loep is genomen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

21.06.2019 Referentie BEL Combinatie

In opdracht van de BEL Combinatie, de gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren, heeft DOCFactory archieven geselecteerd, bewerkt, beschreven en materieel verzorgd, zodat ze konden worden overgedragen en aan het publiek ter beschikking worden gesteld. 

Het betrof de archieven van de gemeenten Laren en Blaricum, met als looptijd 1990-1999, die in 2019 dienden te worden overgebracht naar het Streekarchief Gooi en Vechtstreek.
Lees meer

08.05.2019 Archiefdagen 2019 in Gouda

Jaarlijks organiseert KVAN/BRAIN in samenwerking met allerlei groepen van actieve archiefprofessionals* de Archiefdagen. Dit jaar vinden de dagen plaats in Gouda.
Lees meer

01.05.2019 Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman

In opdracht van de Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman heeft DOCFactory het archief het geïnventariseerd en geschoond.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer