Su-Fang Yang

Al op jonge leeftijd raakte Su-Fang geïntrigeerd door de bibliotheek. Dit had in die mate een impact op haar, dat zij hierin haar toekomstige loopbaan zag.

In 2006 begon zij met de opleiding Media, Informatie en Communicatie (met afstudeerrichting Informatie en Media) aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende deze studie maakte zij kennis met de verschillende facetten van de informatiewetenschap: de ontsluiting, structurering, technologie en de evaluatie. Daarnaast liep zij stage bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en SBS Productions. Na de bachelor heeft Su-Fang de Master Culturele Informatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

Door de jaren heen heeft Su-Fang zich zelfstandig ontplooid in de rollen van servicemedewerker, intermediair en contentmedewerker. Su-Fang heeft vooral affiniteit met de technische aspecten van de informatiewetenschap en schuwt geen voor haar onbekende systemen. Met een pragmatische instelling en hart voor de zaak “stroopt zij graag haar mouwen op” voor goed informatiebeheer!

https://www.linkedin.com/in/sufangyang/

Nieuws

26.11.2018 Referentie Kansspelautoriteit

De Kansspelautoriteit heeft DOCFactory verzocht de basis te leggen voor verdere digitalisering van de informatiehuishouding.
Lees meer

31.10.2018 Referentie Hoogheemraadschap van Rijnland

Het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft DOCFactory verzocht de archieven van de waterschappen  De Oude Rijnstromen en Groot-Haarlemmermeer te inventariseren en materieel te verzorgen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

08.10.2018 Heritage Speed Date met DOCFactory

DOCFactory is onder meer gespecialiseerd in projecten die betrekking hebben op bedrijfshistorische collecties (ook wel corporate heritage genoemd).

DOCFactory ondersteunt u daarbij op de volgende niveaus:

  • Strategische advisering, zoals het definiëren van visie, missie, doelstellingen en organisatie van een op te zetten bedrijfscollectie, al dan niet in groter bedrijfsverband;
  • Tactische advisering, zoals het opstellen van een collectieplan, selectie van een collectiebeheersysteem en personele invulling;
  • Operationele uitvoering, zoals het (ondersteunen bij het) daadwerkelijk verkrijgen, verzorgen en tentoonstellen van items die tot de bedrijfscollectie behoren.
    Lees meer
01.10.2018 De informatiehuishouding verandert

Dat is het geluid dat we al vele jaren horen. Ja, de verdergaande digitalisering heeft stevige veranderingen teweeggebracht in het informatiebeheer: van een eenvoudige postregistratie via het DMS en het zaaksysteem naar Zaaksuites en Enterprise CMS-sen.
Lees meer

20.03.2018 Referentie gemeente Alkmaar

De gemeente Alkmaar heeft DOCFactory verzocht een viertal  archieven uit de jaren 1989-2000 te selecteren, te bewerken, te inventariseren en aldus gereed te maken voor overdracht aan het Regionaal Archief Alkmaar.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer