Su-Fang Yang

Al op jonge leeftijd raakte Su-Fang geïntrigeerd door de bibliotheek. Dit had in die mate een impact op haar, dat zij hierin haar toekomstige loopbaan zag.

In 2006 begon zij met de opleiding Media, Informatie en Communicatie (met afstudeerrichting Informatie en Media) aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende deze studie maakte zij kennis met de verschillende facetten van de informatiewetenschap: de ontsluiting, structurering, technologie en de evaluatie. Daarnaast liep zij stage bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en SBS Productions. Na de bachelor heeft Su-Fang de Master Culturele Informatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

Door de jaren heen heeft Su-Fang zich zelfstandig ontplooid in de rollen van servicemedewerker, intermediair en contentmedewerker. Su-Fang heeft vooral affiniteit met de technische aspecten van de informatiewetenschap en schuwt geen voor haar onbekende systemen. Met een pragmatische instelling en hart voor de zaak “stroopt zij graag haar mouwen op” voor goed informatiebeheer!

https://www.linkedin.com/in/sufangyang/

Nieuws

15.01.2019 Referentie gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft DOCFactory het archiefblok van de voormalige gemeente Bodegraven over de periode 1990-1999 geïnventariseerd, opgeschoond en materieel verzorgd met als doel overdracht naar het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

19.12.2018 Samen in 2018 en samen in 2019

De decembermaand is een periode van (zelf)reflectie. Dat geldt voor iedereen persoonlijk, maar ook voor DOCFactory als bedrijf.
Lees meer

11.12.2018 Referentie Luchtverkeersleiding Nederland

In opdracht van de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft DOCFactory in 2018 de nieuwe selectielijst vervaardigd. 

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

26.11.2018 Referentie Kansspelautoriteit

De Kansspelautoriteit heeft DOCFactory verzocht de basis te leggen voor verdere digitalisering van de informatiehuishouding.
Lees meer

31.10.2018 Referentie Hoogheemraadschap van Rijnland

Het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft DOCFactory verzocht de archieven van de waterschappen  De Oude Rijnstromen en Groot-Haarlemmermeer te inventariseren en materieel te verzorgen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer