Daphne Martin

Daphne Martin heeft in 2007 haar master Nederlandse taal en cultuur met als specialisatie oudere letterkunde behaald. Vervolgens heeft ze enkele jaren als senior medewerker in een boekhandel gewerkt.

In 2010 is ze begonnen aan de deeltijdopleiding Informatiedienstverlening en -management aan de Haagse Hogeschool. Daphne is vanuit haar ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen en haar interesse in het vinden, analyseren en ordenen van informatie, gestart met deze opleiding.

Naast haar opleiding heeft Daphne diverse detacheringsopdrachten vervuld op het gebied van document en record management, en binnen het bibliotheekwezen. In februari 2013 is ze cum laude afgestudeerd. In april van hetzelfde jaar is Daphne in dienst getreden bij DOCFactory.

Daphne is een gedreven informatiespecialist;  leergierig en geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied.

Daphne’s motto is: Verandering is de enige constante, meeveranderen de enige optie.

nl.linkedin.com/pub/daphne-martin/2b/251/195

Nieuws

19.07.2019 Impressie DOCFactory zomerbijeenkomst in Louwman Museum

20 juni jl. vond de zomerbijeenkomst van DOCFactory in het Louwman Museum te Den Haag plaats.
Lees meer

26.06.2019 Referentie Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

In opdracht van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSDKRH) heeft DOCFactory met de RODIN-standaard een audit uitgevoerd, waarbij de gehele afdeling Informatiemanagement onder de loep is genomen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

21.06.2019 Referentie BEL Combinatie

In opdracht van de BEL Combinatie, de gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren, heeft DOCFactory archieven geselecteerd, bewerkt, beschreven en materieel verzorgd, zodat ze konden worden overgedragen en aan het publiek ter beschikking worden gesteld. 

Het betrof de archieven van de gemeenten Laren en Blaricum, met als looptijd 1990-1999, die in 2019 dienden te worden overgebracht naar het Streekarchief Gooi en Vechtstreek.
Lees meer

08.05.2019 Archiefdagen 2019 in Gouda

Jaarlijks organiseert KVAN/BRAIN in samenwerking met allerlei groepen van actieve archiefprofessionals* de Archiefdagen. Dit jaar vinden de dagen plaats in Gouda.
Lees meer

01.05.2019 Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman

In opdracht van de Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman heeft DOCFactory het archief het geïnventariseerd en geschoond.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer