Daphne Martin

Daphne Martin heeft in 2007 haar master Nederlandse taal en cultuur met als specialisatie oudere letterkunde behaald. Vervolgens heeft ze enkele jaren als senior medewerker in een boekhandel gewerkt.

In 2010 is ze begonnen aan de deeltijdopleiding Informatiedienstverlening en -management aan de Haagse Hogeschool. Daphne is vanuit haar ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen en haar interesse in het vinden, analyseren en ordenen van informatie, gestart met deze opleiding.

Naast haar opleiding heeft Daphne diverse detacheringsopdrachten vervuld op het gebied van document en record management, en binnen het bibliotheekwezen. In februari 2013 is ze cum laude afgestudeerd. In april van hetzelfde jaar is Daphne in dienst getreden bij DOCFactory.

Daphne is een gedreven informatiespecialist;  leergierig en geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied.

Daphne’s motto is: Verandering is de enige constante, meeveranderen de enige optie.

nl.linkedin.com/pub/daphne-martin/2b/251/195

Nieuws

15.01.2019 Referentie gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft DOCFactory het archiefblok van de voormalige gemeente Bodegraven over de periode 1990-1999 geïnventariseerd, opgeschoond en materieel verzorgd met als doel overdracht naar het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

19.12.2018 Samen in 2018 en samen in 2019

De decembermaand is een periode van (zelf)reflectie. Dat geldt voor iedereen persoonlijk, maar ook voor DOCFactory als bedrijf.
Lees meer

11.12.2018 Referentie Luchtverkeersleiding Nederland

In opdracht van de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft DOCFactory in 2018 de nieuwe selectielijst vervaardigd. 

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

26.11.2018 Referentie Kansspelautoriteit

De Kansspelautoriteit heeft DOCFactory verzocht de basis te leggen voor verdere digitalisering van de informatiehuishouding.
Lees meer

31.10.2018 Referentie Hoogheemraadschap van Rijnland

Het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft DOCFactory verzocht de archieven van de waterschappen  De Oude Rijnstromen en Groot-Haarlemmermeer te inventariseren en materieel te verzorgen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer