Daphne Martin

Daphne Martin heeft in 2007 haar master Nederlandse taal en cultuur met als specialisatie oudere letterkunde behaald. Vervolgens heeft ze enkele jaren als senior medewerker in een boekhandel gewerkt.

In 2010 is ze begonnen aan de deeltijdopleiding Informatiedienstverlening en -management aan de Haagse Hogeschool. Daphne is vanuit haar ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen en haar interesse in het vinden, analyseren en ordenen van informatie, gestart met deze opleiding.

Naast haar opleiding heeft Daphne diverse detacheringsopdrachten vervuld op het gebied van document en record management, en binnen het bibliotheekwezen. In februari 2013 is ze cum laude afgestudeerd. In april van hetzelfde jaar is Daphne in dienst getreden bij DOCFactory.

Daphne is een gedreven informatiespecialist;  leergierig en geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied.

Daphne’s motto is: Verandering is de enige constante, meeveranderen de enige optie.

nl.linkedin.com/pub/daphne-martin/2b/251/195

Nieuws

08.05.2019 Archiefdagen 2019 in Gouda

Jaarlijks organiseert KVAN/BRAIN in samenwerking met allerlei groepen van actieve archiefprofessionals* de Archiefdagen. Dit jaar vinden de dagen plaats in Gouda.
Lees meer

01.05.2019 Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman

In opdracht van de Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman heeft DOCFactory het archief het geïnventariseerd en geschoond.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

17.04.2019 Gemeente Leiden gunt DOCFactory opdracht na Europese openbare aanbesteding

Na de Europese openbare aanbesteding Opgeruimde Overgang heeft de Gemeente Leiden DOCFactory de opdracht over een van de twee percelen gegund. Perceel 1, onttrekken en bewerken van het archief, betreft een omvangrijke opdracht, waarbinnen al het papieren archief dat zich over vier verschillende locaties bevindt, wordt onttrokken, bewerkt en overgedragen aan het Erfgoedcentrum Leiden en Omstreken.
Lees meer

17.04.2019 Zijn de auteursrechten in uw collectie op orde?

Een van de grootste voordelen van het huidige digitale tijdperk is dat het eenvoudig en tegen geringe kosten mogelijk is om beeldmateriaal en artikelen online te plaatsen. Waar men echter (te) snel aan voorbij gaat is dat dit niet in alle gevallen zomaar is toegestaan.
Lees meer

12.04.2019 Maak een einde aan de informatieovervloed!

Uit de nieuwste cijfers van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) 2018, een onderzoek van CBS en TNO onder ruim 60.000 werknemers van 15 tot 75 jaar, blijkt dat 28% vaak of altijd last heeft van een overvloed aan informatie.
Lees meer