Bianca van de Noort

|

Manager Bedrijfsvoering

Na haar start als officemanager bij Breddels & Vermeulen Archiefprojecten (later Doxis Informatiemanagers) nam Bianca al snel de werving en selectie van nieuwe medewerkers op zich.  Door haar interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar wat hen drijft, bekwaamde Bianca zich verder in het vakgebied Human Resources. Na het opbouwen van een afdeling HR met beleid en instrumentarium binnen Doxis Informatiemanagers, werd het tijd voor een andere uitdaging.

Bianca maakte de overstap naar Domenica, een detacheerder op het gebied van actuariële dienstverlening. Daar werd zij verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van een interne afdeling met als belangrijkste taken het verbeteren van de dienstverlening en het herinrichten van de project- en personeelsadministratie.

Hierna kwam Dräger op haar pad. Binnen dit internationale bedrijf op het gebied van producten en diensten voor de patiëntenzorg werd Bianca verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van HR-plannen en het adviseren van directie en management op het gebied van HR. De belangrijkste doelstellingen waren het op de kaart zetten van HR, verbeteren van klanttevredenheid maar ook het ontwikkelen van opleidingsplannen, werven en selecteren van specialisten en managers, het herinrichten van de personeelsadministratie en het selecteren en implementeren van een personeelsinformatiesysteem.

Begin 2015 besloot Bianca haar baan bij Dräger op te zeggen. Het pad van Bianca en de ‘oude bekenden’ van DOCFactory kruisten elkaar met als uitkomst dat zij in dienst is getreden als Manager Bedrijfsvoering. Vanuit deze rol levert Bianca een bijdrage aan de verdere professionalisering van DOCFactory, zowel intern als extern. 

Haar motto: "probeer van iedere dag iets moois te maken en geniet van het moment".