Annemarie de Vries

|

Senior informatiespecialist

Na afronding van de BDI in 1991 werkte Annemarie jaren in het bibliotheekwezen als senior bibliotheekmedewerker.
In 2008 stapte Annemarie over naar “het archief”. Als informatiespecialist voerde zij archiefbewerkingsprojecten uit bij overheden en bedrijven. In 2016 volgde Annemarie cursussen en de leergang “LARM” via “learning-on-the-job”.
Van 2014-2017 werkte Annemarie als medewerker DIV bij een gemeente waar zij medeverantwoordelijk was voor het opstellen van beleid en implementatie daarvan in de werkbeschrijvingen voor archivering.

Als senior informatiespecialist binnen DOCFactory vervult Annemarie een coördinerende rol in de uitvoering van projecten in teamverband bij overheden, ZBO’s en bedrijven. Daarnaast werkt zij zelfstandig in projecten waar zij fungeert als aanspreekpunt voor opdrachtgevers en zich bezig houdt met archiefbeheer en het oplossen van complexere archiveringsvraagstukken.

“Orde scheppen in chaos” en het terug vindbaar maken van informatie zijn voor Annemarie belangrijke drijfveren in haar werk. Zij is klantgericht, flexibel, nauwkeurig en toont doorzettingsvermogen en vasthoudendheid. Via open en eerlijke communicatie streeft zij naar de meest praktische en haalbare oplossing.

Annemarie haar motto is: “Doe wat je zegt en zeg wat je doet!”